Prije svega, drago nam je da ste posjetili našu internet stranicu. Ring Video je studio iz Zagreba koji izrađuje vjenčane fotografije i video snimke već 16 godina, i to vrlo uspješno. Vjenčanja snimamo većinom u Zagrebu, no činimo to i po cijeloj Hrvatskoj, gdje god nas mladenci pozovu.Osim u Hrvatskoj, tražen smo i poznat studio po Austriji. Od 2002. godine, kada smo započeli s radom, imali smo nebrojeno puno zadovoljnih mladenaca koji su željeli da upravo mi budemo s njima na najsretniji dan njihova života.
Svakom vjenčanju pristupamo individualno i s najvećom pažnjom. Slušamo želje svojih klijenata i nudimo im savjete iz svog bogatog iskustva. Prema mladencima se odnosimo prije svega profesionalno, a zatim i ležerno kako bismo ih što bolje upoznali i atmosferu učinili opuštenom, što je u konačnici vrlo važno kako bi na kraju fotografije i video bili što prirodniji i spontaniji. Uvijek idemo u korak s novim tehnologijama i trendovima i naš je proizvod zato uvijek moderan i kvalitetan.
U našem cinema showroomu ćemo Vam rado prezentirati našu ponudu, kao i sve naše foto i video materijale, kako biste se i uživo mogli uvjeriti da smo najbolji izbor za Vas.

Lijep pozdrav!